Όμιλος Επιχειρήσεων
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ 11, 11525, ΑΘΗΝΑ (Ν. ΨΥΧΙΚΟ)  
Τηλ. +30 2106776142, +30 2106776132
Φαξ. +30 2106774400
Hamilton UREDERM
cream, 10% urea, 50gr
Hamilton UREDERM <BR>cream, 10% urea, 50gr

Hamilton UREDERM
cream, 10% urea, 50gr


*  Καταπραυντική - μαλακτική - επουλωτική - 

    επανορθωτικη  -  ενυδατική κρέμα. 


*  Συγκρατεί την υγρασία, περιορίζει την περαιτέρω  
   απώλειά της και επαναφέρει την απαλότητα στο 
   ξηρό -  ρωγμώδες δέρμα.


*  ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Ξηροδερμίες κάθε αιτιολογίας, όπως : 

Ιχθύαση, υπερκεράτωση, ψωρίαση, ξηρό έκζεμα, ατοπικό έκζεμα, βρεφικό έκζεμα, δερματίτιδα εξ’ επαφής, νευροδερματίτιδα, κνησμό οφειλόμενο στις χρόνιες ξηροδερμικές καταστάσεις. 


Να αποφεύγεται η εφαρμογή της “urederm cream” σε καταστάσεις ερυθροδερμίας και σε δερματοπάθειες με οξεία φλεγμονώδη αντίδραση.


* ΔΡΑΣΗ: 

Συνδυασμένη δράση των αποτελεσματικών μαλακτικών - επουλωτικών - επανορθωτικών - ενυδατικών συστατικών: urea (10%), paraffinum liguidum, glycerin, petrolatum.


*  ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ :  

Εφαρμόζεται στην πάσχουσα περιοχή της επιδερμίδας 2-3 φορές την ημέρα ή όσο συχνά είναι απαραίτητο. 

Μετά την αποκατάσταση της απαλότητας και της ελαστικότητας της επιδερμίδας, συνεχίζεται η εφαρμογή για λίγες ημέρες ακόμη.


*  ΣΥΝΘΕΣΗ (INGREDIENTS):

Aqua, Paraffinum Liquidum, Urea (10%), Glycerin, Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Ceteareth-20, Carbomer, Chlorphenesin, Disodium EDTA, Triethanolamine


*  ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ (FREE FROM)

parfum, colour, lanolin, propylene glycol, parabens.
ΚΑΙ ΩΣ ΔΡΑΣΤΙΚΟ ΕΚΔΟΧΟ 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΙΓΜΑΤΩΝ
Οι 6 σημαντικοί λόγοι που καθιστούν την urederm cream” το ιδανικό δραστικό έκδοχο για την παρασκευή των δερματολογικών μιγμάτων:


(1) Λόγω της σύνθεσής της, η urederm cream” εξασφαλίζει την άριστη σταθερότητα στα δερματολογικά μίγματα αποτρέποντας τον διαχωρισμό υγρής και στερεάς φάσης.

(2) Η ουρία έχει κερατολυτικές ιδιότητες οι οποίες επιτρέπουν στην “urederm cream” να καταπολεμά την επιδερμική πύκνωση.

(3) Η ουρία που περιέχεται στην “urederm cream” τείνει να ενώνεται με την ανώτερη στιβάδα της επιδερμίδας και έτσι παραμένει στην πάσχουσα περιοχή του δέρματος και δρά για αρκετό χρόνο.

(4) Η “urederm cream” λόγω της ουρίας που περιέχει (10% urea) αυξάνει και επιταχύνει την απορρόφηση της υδροκορτιζόνης από την ανώτερη στιβάδα της επιδερμίδας.

(5) Η “urederm cream” δεν προκαλεί τσούξιμο στην ερεθισμένη επιδερμίδα, έχει ήπιες αντιμικροβιακές ιδιότητες και για τον λόγο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια στο ρωγμώδες δέρμα.

(6) Η ισχυρή αντικνησμική δράση της “urederm cream” ανακουφίζει από τον κνησμό ο οποίος συχνά συνδέεται με τις χρόνιες ξηροδερμικές καταστάσεις.


*  ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ : Σωληνάριο ( πράσινου χρώματος ) με 50gr λευκής κρέμας. 


[ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε.]


Πίσω στα προϊόντα